Hires De Buf WAL6103 aangepast

Onderhoud en herstellingen voor elke mixer en elke kraan.

Onze flexibele en servicegerichte herstellingsdienst helpt elke chauffeur of transportfirma verder, of die nu met een De Buf rijdt, of niet. Dankzij onze ruime voorraad aan wisselstukken voor diverse merken van betonmixers en verschillende soorten opbouw van vrachtwagens, kunnen we een snelle service garanderen.

Voor afspraak reparaties en onderhoudsinformatie kan je steeds contact opnemen +32 50 83 15 15 of via magazijn@debuf.be.

Hires De Buf WAL6471

Uitgerust voor alle soorten herstellingen.

Ongeacht het merk en type voertuig kan je voor zowel mechanische als hydraulische herstellingen bij ons terecht. Onze mecaniciens komen ter plaatse of werken in ons atelier aan de herstelling van jouw voertuig:

  • In onze draaierij herstellen we alle merken van cilinders.
  • Herschilderen kan in onze straal- en spuitcabine.
  • Met onze plasma- en laserbrander voeren we brandwerken uit op maat van de klant.

De Buf depanneert meteen.

Pech onderweg? Wij zijn 24/7 beschikbaar voor telefonische bijstand bij technische problemen. Indien nodig komen we met een depannagewagen langs die op alles is voorzien. Zo kunnen we een defecte betonmixer met behulp van een generator en compressor leegdraaien en hebben we een pers met alle nodige koppelingen en slangen aan boord voor de herstelling van hydraulische leidingen.

Depannage nodig? Bel 050 83 15 15 of mail naar magazijn@debuf.be.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren