Welkom bij De Buf.

De Buf is gespecialiseerd in de opbouw van vrachtwagens en ontwikkelde een eigen betonmixer, die volledig in huis wordt geproduceerd. De voorbije dertig jaar bouwden we een sterke internationale reputatie op, die we vooral aan onze stevige kwaliteit en vlotte onderhouds- en herstellingsdienst te danken hebben.

Hires De Buf WAL6653 aangepast

1988

Frits De Buf start met de opbouw en herstellingen van vrachtwagenkranen in de Brugsestraat 180 in Oostkamp.

1995

De Buf, dat naast hydraulische opbouw intussen ook zelf betonmixers produceert en sterk is gegroeid, verhuist naar een nieuwe werkplaats in de Brugsestraat 192.

2006

Om onze hoge kwaliteitsnormen te blijven garanderen en onze productie te kunnen opschalen, breidt De Buf uit met een nieuwe productiehal voor de betonmixers in de Brugsestraat 194.

2017

De Buf blijft groeien en investeert in een bijkomende uitbreiding van de productiehal voor de betonmixers, nieuwe carrosserie-infrastructuur en een nieuwe hal voor de eindmontage.

2020

Zonen Dimitri en Diederick De Buf vervoegen het familiebedrijf.

2022

Om haar ambities voor de toekomst kracht bij te zetten, pakt De Buf uit met een vernieuwde merkidentiteit.

2023

De Buf wordt exclusief verdeler van de betonpompen van Sermac in de Benelux en gaat nog een stap verder om ondersteuning te bieden bij grote betonwerken.

Rijd met een echte De Buf.

Achter onze passie voor mechaniek schuilen decennia van ervaring, traditie én vernieuwing. Naast de opbouw van vrachtwagens focussen we ons op de ontwikkeling en inhouse productie van een eigen betonmixer. Eén die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van een De Buf, één die De Buf met het volste vertrouwen aan zijn klant aflevert. Kortom, een echte De Buf.

Bedrijfsreportage Print 026
Hires De Buf WAL6479 aangepast

Word jij ook een echte De Buf?

Ben je gedreven door mechaniek en bereid om door het vuur te gaan voor onze klanten? Dan beschik jij over de perfecte mix om een echte De Buf te worden.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren.

Voorkeuren